Nu nærmer december sig

Musikskolens elever og lærere har fundet de gode julesange frem.
Musikskolens Nisseorkester og orkesterlederne Ian Price og Jacob Sørensen er klar til at spille alle de kendte julemelodier

Allerede i morgen d. 23. november kan man høre orkestret i Sillebroen, når de fra kl. 15.00 er med til at festliggøre Årets Kulturpris-overrækkelse.

Kl. 16.30 er der optog gennem gågaden, hvor orkestret underholder ved ”Vandkunsten” i forbindelse med Borgmesterens juletræs-tænding.

Den 30. november kl. 16.00 er der Juletræstænding i Skibby, hvor Musikskolens Nisseorkester også spiller julemusik.

Tirsdag den 11. december er der Julekoncert med Luciaoptog julemusik i Islebjerg Kirke.

Og endelig kan man også høre Nisseorkestret på Færgegården søndag d. 16. december kl. 12.30, hvor de festliggør Færgegårdens julearrangement og juletræssalg.

9. januar 2019
Musikskolen starter Børnekor i Græse Bakkeby