Musikalsk performance på J.F. Willumsens museum

Det var både smukt, fantasifuldt og rørende at opleve hvad de fire musikskoleelever og Claus Kaarsgaard havde fået ud af projektet om "Historiens ekko" på J. F. Willumsens museum.

Udstillingen ”EKKORUM” de tre kunstnere, Willumsen, Thorvaldsen og Jorns samlinger af andres kunst, og refererer til deres brug af fortiden og ideen om, at de gamle samlings-objekter har en betydning også for os i dag.

Deres samlinger er "et slags ekko" fra en kunsthistorisk fortid, som de tre kunstnere har forholdt sig til og som giver genlyd i deres egen kunst. - På samme måde havde de fire talenter fra Musikskolen, Albert Sune Jensen, Nora Ellesøe, Mathilde Skov-Tuader og Asta Kisling arbejdet nogle fine musikalske improvisations- stemninger frem i udstillingen, netop bygget op om f.eks. folkemelodier, børnesange eller kendte kompositioner af f.eks. Grieg.

Reliefsalen - Willumsens store samling, (Gamle samling)

Jorns rum - "Krigen"

Thorvaldsens rum "Grotten", hvor der blev improviseret over Edvard Griegs "I Dovregubbens hal" fra Peer Gynt

9. januar 2019