Musikskolen er med “På kryds og tværs”

På lørdag d. 26. Maj er der lagt an til heldags-kulturfest for Frederikssund på Elværket.
Selvfølgelig kan man også møde Musikskolen, der endda inviterer til åbent hus i lokalerne Ved Kirken på Trekløverskolen afd. Falkenborg.

Kl. 11-12 deltager Musikskolen i “sangtime” sammen med Fjordkoret og Bo Davidsen. Her er der kor og fællessang, og til sidst i “sangtimen” er der overraskelser.

Kl. 12-13 åbnes så alle døre i Bakkebo, Musikskolevillaen og G Fløjen, så børn, unge og voksne får mulighed for at prøve en del af de instrumenter, man kan lære at spille på i Musikskolen. Musikskolen er for alle, også de rigtigt store!!

Administrationen holder også åbent i denne time og giver hjælp og vejledning til instrument-valg og tilmelding.

Den 31. maj er der tilmeldingsfrist til Musikskole-sæson 2018-2019.

Foto:Sandvær/Price

9. januar 2019