Lørdag d. 9. juni kl. 14-18 er Sommerfestival i Musikskolen ved Elværket, i  telt på Elværkets P plads og i Frederikssund Kirke.

4 timers uafbrudt musik – fire koncerter, kl. 14, 15, 15.45 og 16.30

Musikskolens rytmik-hold, kor, ensembler, karruseller, orkestre og bands og alle Musikskolens lærere står for en hel festival af musik- og livsglæde, når der spilles op d. 9. juni.

• Kl. 14 i Elværkets sal er der Rytmusik, Musikkarrusel, celloensemble, 4-strings Strygerensemble, FM Strygerorkester og klaversolisten David Kølby, foruden velkomsttale, præsentation af alle lærere og fællessang.

• Kl 15 sættes der strøm til i Teltet med Rockkarrusellen og bandsene Kamel, Shuffled Cards, The Furyons, Triple Confusion og Flåede tomater.

• KL 15.45 Starter koncerten i Frederikssund Kirke med orgelsolister, Børnekoret, Juniorkoret, Sing-A Song og T drops, Guitarorkestret, Blokfløjteensemblet og Tværfløjtensemblet.

• Kl. 16.30 starter koncert nr. 2 i Teltet med Karavane-Karrusellen, Slagtøjsorkestrene Percussion Young Stars og Percussion All Stars og FM Blæserorkester. Og som sædvanligt er det FM Big Band, der afrunder dagen med bigbandmusik, fest og højt humør.

Dagen igennem er der mulighed for at købe forfriskninger og let mad hos Musikskolens Støtteforening.

Kom forbi i løbet af festivalen og mød nogle af de ca. 150 af Musikskolens elever, der vil spille denne dag – det kommer til at swinge - og der er gratis adgang!

Foto: Sandvær/Price

Slagtøjseleverne Katja og Sander fra Percussion All Stars og nogle af Rockkarrusellens elever og deres lærer Peter Ravn under en BANDNIGHT tidligere på sæsonen.

Begge orkestre og mange, mange flere deltager ved Musikskolens Sommerfestival d. 9. juni fra kl. 14.

9. januar 2019
Musikskolen starter Børnekor i Græse Bakkeby