Musikskolen byder ind til Levende lys, Luciaoptog og klassiske juletoner i Islebjerg kirke.

Tirsdag d. 11. december kl. 19.00 holder Frederikssund Musikskole den traditionsrige julekoncert i Islebjerg Kirke.

T drops og andre medlemmer af Musikskolens korskole bærer levende lys ind i kirken i smukt Lucia-optog, og der vil være juelmusik spillet af Musikskolens blokfløjteelever, FM Strygerorkester, FM Strygekvartet, FM Guitarorkester, der kalder sig ”6-løberne”, FM  tværfløjteensemble og klavereleven Anna Løth – på orgel.

Desuden spiller Musikskolens strygerlærere til J. S. Bachs ”Ekkoarien” fra Juleoratoriet, som synges af sangeleven Emma Borre og Musikskoleleder Gitte Grarup. I løbet af aftenen er der masser af klassisk musik af blandt andre Purcell, Mendelsohn og Bruckner, og der vil også være fællessang – og naturligvis små overraskelser undervejs.

Der er gratis adgang til koncerten, der forventes at vare ca. fem kvarter.

PR foto: Sandvær/Price

FM Strygerorkester og FM Strygekvartet medvirker ved julekoncerten.

Her øver violineleven Elvira.

7. februar 2019
Onsdag den 27. marts 2019 kl. 19.00