Kontakt

Undervisningstilbud

Musikskolen tilbyder undervisning til alle borgere i alderen 0-25 år. Voksne elever over 25 år kan ligeledes optages. men til andre priser.


Musikskolen tilbyder igen i år instrumentalundervisning, sang og sammenspil. Instrumentalundervisning i violin, cello, klarinet, guitar, klaver, slagtøj, trompet og meget mere. Computer-musikproduktion, bands, kor og Legestuer for forældre og børn - Singer-Song Writing, for unge, der har lyst til at spille guitar og selv skrive sange.

Musikskolen garanterer, at der bliver plads til fantasi og fordybelse, når man vælger at synge eller spille et instrument. Musikskolen giver rum til fordybelse og indsigt og der er rig mulighed for at indgå i et inkluderende og rart fællesskab, hvis man vælger at deltage i ét af de mange sammenspilstilbud, der for instrumentalelever er gratis. Der findes bands og orkestre for alle niveauer. Venskaber opstår, når musikken spiller – ofte også på tværs af alder!

Også for voksne
Musikskolens tilbud er for både børn, unge og voksne.
Det er aldrig for sent at lære at spille et instrument, det er sundt, inspirerende – og godt for hovedet! Voksne over 25 kan benytte sig af  Musikskolens nye favorable tilbud ”Voksenkvarter” , der udbydes som instrumentalundervisning på alle instrumenter og f.eks. også på Jazzvibrafon, og der er også øvrige muligheder for voksensammenspil.

Hvis du har spørgsmål kan du sende en mail til musikskolen@frederikssund.dk

Om de enkelte undervisningstilbud, se menuen til venstre.Nyheder

10. januar 2019
Musikskolen invitere til Nytårskoncert
9. januar 2019
Musikskolen starter Børnekor i Græse Bakkeby

Kalender

25. januar 2019
Musikskolen invitere til Nytårskoncert

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Undervisningstilbud